Vi bruker 3M kvalitetsfolie på alle våre applikasjoner. 3M er markedsledende på permanente kvalitetsfolier med lang holdbarhet og gode garantier. Viktigheten av å bruke en kvalitetsfolie gjelder like mye at den skal kunne fjernes enkelt, som at den skal se like fin ut etter mange års bruk. 3M har et stort fargeutvalg både av skjære- /dekor folier, og helfolierings-/wrapping folier. Våre mest brukte folier er 3M 80 serien, 3M 100 serien, 3M 1080 serien, 3M 1380 serien.

Våre montører har lang erfaring med wrapping/folierings teknikker og god kjennskap til foliens egenskaper, dette er viktig for å få en unik og riktig finish på dekoren. Unngå skader som skjæring i lakk og plastlister på din nye bil, bruk profesjonelle!

Vi er en 3M autorisert bedrift, og har montører med folieringskurs fra 3M, samt 3M Endorced. Vårt produktspekter strekker seg fra enkel dekor med tekst og logo, til avanserte helfolierte biler med full 4 farger print. Bildekor er kanskje den billigste måten du kan markedsføre ditt firma på, kostnaden på bilen har du tatt allerede.

Bruk din gratis reklameplass, vi hjelper deg med utformingen. Leaser du en ny bil, kan vi hjelpe deg med å få dekorkostnaden med på din månedlige leasing faktura.