BMW I3 spesialdesign printet på 3M 180mC-120, sølv metallic folie

Nye effekter med print på metallic folie, her kan vi trykke 4 farger bilder og få metallic effekt. Folien fra 3M har tidligere kun vært tilgjengelig i hvit og transparent, denne nye serien med metallic printfolie åpner for mange nye design effekter. Dette  er en høykvalitetsfilm fra 3M.com, som har markedets beste garantier på farge og holdbarhet.

I dagens marked hvor bilene blir mer og mer like, er det et stadig voksende behov for (personalisering). Spesielt el-bil kunder opplever at fargeutvalget på de forskjellige modellene er begrenset, og det blir fort slik at din bil blir en i mengden. 3m har over 100 standardfarger å velge alt fra matte folier til effekt folier lik kamelon lakk, eller karbonfolier.

Moderne teknologi gjør at det er svært få begrensninger på hvordan du kan profilere din bil. I tillegg til at du får en bil ingen andre har, har folie også en bevarende effekt på lakken, folien konserverer lakken og sparer den for falming og små riper. 3m har markedets beste garantier på sine produkter, men disse gjelder kun når montasjen er gjort av godkjente montører.

Hvis vi tenker oss at i en storby som oslo vil ca 200 personer se en foliert bil hver dag, blir dette 216.000 personer i løpet av en leasing periode på 36 mnd. Vi kan ikke se for oss en annen type markedsføring du kan få like mange visninger over så lang tid.

BMW I3 spesialdesign printet på 3M 180mC-120, sølv metallic folie