Marco reklame presenterer Scott Skeppel fra Skepple inc.

En av verdens meste kjente designere på retro/slitt print look. Scott skepple har vært i bransjen i mange år, startet sin karriere som designet i et lokalt skiltfirma i Jacksonville Florida. Han var med å etablere den etter hvert så kjente paint is dead bevegelsen paintisdead.com. Skepple inc er et USA basert selskap som tilbyr sine tjenester gjennom Marco Reklame.

Vi har lang erfaring i å produsere helfolierte biler, som er dekket med 4 farger trykk eller rene folie farger. Når du har ønske om noe ingen andre har, kan dette være løsningen. Har du et design du liker godt av nyere eller eldre dato tilpasser vi dette til et tidsriktig design.

Skepples spesialitet er retro dekor/ moderne utgaver at gammel racing dekor tilpasset moderne biler. Det lages kun en stk av hver dekor, så du kan være sikker på at din dekor blir one of a kind. Skepple design finner du i dag over hele verden, han blir brukt mye i messe sammenheng, bla. Sema show i las vegas. Ta kontakt med oss for å få din bil foliert med et Scott skepple design.

Porsche 991.2 S, helfoliert i Scott Skepple Design matt slitt look